Adoptoi kissa - uutta kotia etsivät kissat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat kissoista jotka etsivät uutta kotia. Kuvaa klikkaamalla saat kissasta lisätietoja, eläimiä voi varata vain paikan päällä.

Veera on noin 2-vuotias reipas tyttö. Veera rakastaa paijailua ja on todella seurallinen. Veera on tottunut koiriin ja lapsiin. Veeralla on hieman haasteita laatikolla käynnin kanssa, joten kärsivällinen ja ymmärtäväinen koti olisi hakusessa. Onnentassussa Veera on opetellut käyttämään hiekkalaatikkoa kunhan siellä on ihan hienoa hiekkaa. Veera on tottunut syömään raakaruokaa ja nappulaa.

Oskari n. 2017 syntynyt poika. Oskari tykkää rapsutuksista mutta ei äkkinäisistä liikkeistä. Oskari haluaa muuttaa kotiin jossa saa olla ainoa kissa.

Tikku on syntynyt n. 4 /2018. Kiltti ja aktiivinen neiti. Voisi tykätä kissakaverista.

Messi on s. 8.12.2012. Kiltti ja leikkisä tyttö. Ei tykkää nostelusta tulee kyllä syliin jos itse haluaa. Tottunut lapsiin, koiriin sekä kissoihin. Ollut sisäkissana ja ulkoillut valjaissa. Turkki vaatii säännöllistä harjaamista.

Tähti on s. 8.12.2012. Tähti haluaa muuttaa rauhalliseen kotiin vain sisäkissaksi (ulkoillut valjaissa). Seurallinen, rohkea ja leikkisä tyttö. Turkki vaatii säännöllistä harjaamista.Saattaa räppäistä harjatessa tai leikkiä harjalla. Aikaisemmassa kodissa pissaillut vaatemyttyihin ja sängylle eli uudelta omistajalta vaaditaan kärsivällisyttä.

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Eläinten turvasirutuksia tehdään aina maanantaisin ja torstaisin 15-19 välisenä aikana, voit tulla ilmoittamatta ja aikaa varaamatta. Muina aikoina sirutukset tehdään sopimuksen mukaan. Hinta 25 €