Adoptoi kissa - uutta kotia etsivät kissat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat kissoista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä

Voitto on noin parivuotias reipas poikakissa. Rapsutukset kelpaavat Voitolle ja syliinkin on kiva kömpiä, mutta välillä saattaa olla arvaamaton ja hyökätä esim. jalkaan, joten ei perheeseen jossa pieniä lapsia. Tapa voisi lähteä ahkeralla leikityksellä, millä saa purettua energiansa. Voitto elellyt toisen kissan kanssa, joten kissakaverikin voisi olla kiva. Ei ensimmäiseksi kissaksi.

VARATTU! Kilju on arviolta 8-vuotias, nimensä mukaisesti puhelias poika, joka kaipailee uudelta kodiltaan loputtomia rapsutuksia ja huomiota. Kilju ei tunnu pitävän muista kissoista, joten hakusessa on koti, jossa saa elellä ainoastaan ihmisten kanssa. Kilju on tullut löytökissana, joten taustoista ei ole tietoa. Mahdollisesti tottunut ulkoilemaan, ainakin innokkaasti odottelee ovella naukuen.

Toffi on joulukuussa 2019 syntynyt, vauhdikas tyttö. Toffi ei juurikaan viihdy sylissä, mutta rakastaa huomiota ja rapsutuksia. Toffi on todella leikkisä ja juttelevainen, herttainen nuori neiti. Toffi luovutetaan kuitenkin ainoaksi lemmikiksi, sillä arastelee muita kissoja ja stressaantuu muista helposti.

Kari on n. 2013 syntynyt poika. Kari on ystävällinen ja kiltti kissa, mutta ottaa aina oman aikansa ennenkuin tulee hakemaan rapsutuksia. Pojalle maistuu ruoka ja herkut äärimmäisen hyvin ja näitä hyväksikäyttäen Karista saa varmasti parhaan ystävän. Karilla on hienoisia ongelmia osua hiekkalaatikkoon, mutta tämän katseen myötä, ei pojalle oikein voi vihainenkaan olla...

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etsiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19 PERUTTU TOISTAISEKSI! 

Eläimiin tutustumiset toistaiseksi ajanvarauksella, puhelimitse tai sähköpostilla!

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €