Adoptoi kissa - uutta kotia etsivät kissat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat kissoista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä

Matilda on noin 2-vuotias tyttö. Matilda on vielä kovin arka ja välttelee ihmiskontaktia. Hän kyllä seurailee kiinnostuneena huoneestaan hoitajien puuhia, mutta lähestyttäessä sähähtelee ja vetäytyy kauemmas. Matilda etsii rauhallista kotia, jossa on malttia edetä hänen ehdoillaan, mutta uuden omistajan tulee varautua siihen ettei Matildaa pääse käsittelemään pitkään aikaan. Ei lapsiperheeseen.

.

VARATTU Hertta-rouva on noin 12-vuotias. Hertta on super seurallinen ja puhelias. Hän tervehtii hoitajia jo kaukaa kuuluvalla äänellä ja vastailee kun hänelle juttelee. Hertta rakastaa hellittelyä ja hyrisee tyytyväisenä samalla kiitokseksi. Hertta tahtoo päästä ainoaksi lemmikiksi kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia.

       

Reetu ja Helmi ovat noin 1-vuotiaita sisaruksia. Reetu on reipas, joskus jopa riehakas poika, joka viihtyy myös sylissä. Helmi taas on selvästi arempi kisu-neiti. Hän ei vielä ole oppinut luottamaan tarpeeksi, jotta suostuisi syliin. Mutta rauhallisina hetkinä, etenkin iltaisin intoutuu leikkimään vauhdikkasti Reetun kanssa. Tämä kaksikko etsii yhteistä kotia, jossa olisi tilaa temmeltää ja mahdollisuus rauhassa kerätä luottamusta ihmisiin.                             

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etsiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19 PERUTTU TOISTAISEKSI! 

Eläimiin tutustumiset toistaiseksi ajanvarauksella, puhelimitse tai sähköpostilla!

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €