Adoptoi kissa - uutta kotia etsivät kissat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat kissoista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä

Varattu omaan kotiin! Retu on arviolta maaliskuussa 2019 syntynyt, kastroitu poika. Retusta on kuoriutunut alun arkuuden jälkeen rento tyyppi, joka hieman karttaa vielä ihmistä, mutta nauttisi toisten kissojen seurasta sitäkin enemmän. Nuori kolli on leikkisä ja nameilla hyvin motivoitavissa.

Varattu omaan kotiin! Piiparinen on arka mutta kiltti poika. Arviolta 2014 syntynyt poika on hitaasti lämpiävä, rauhallinen ja hieman varautunut kaveri, joka sopisi rauhalliseen kotiin, jossa saa omassa tahdissaan tutustua omiin ihmisiinsä.

Varattu omaan kotiin! Myrkky on noin 2015 syntynyt pieni sähikäinen. Tyttö kaipaa kovasti leikkikaveria toisista kissoista, ihminen ei toistaiseksi ole tälle tytölle kovinkaan tärkeä. Myrkky on elänyt aiemmin ulkokissana, mutta tuntuu hyvinkin tottuneen lämpöisiin oloihinsa sisätiloissa.

Varattu omaan kotiin! Kasja on noin 3-vuotias, arka, mutta kovin kiltti tyttö. Kasja on päätynyt etsimään uutta kotia, jossa ei olisi lapsia. Tyttö on muuttanut Onnentassuun joulukuun lopussa, eikä siksi vielä oikein uskaltaudu pesämökkiään pidemmälle, mutta hänestä saa varmasti ajalla ja rakkaudella hyvän ystävän.

Aapeli on varautunut, arviolta 5-vuotias herra, joka kaipailee rauhallista ja kärsivällistä kotia. Aapelista on hitaasti, mutta varmasti nähtävissä uteliaisuus ja persous ruualle, joka auttaa varmasti tämän pojan luottamuksen voittamisessa.

Kilmister, noin 2-vuotias neiti on utelias ja toisista kissoista hyvin kiinnostunut raitapaita. Herkuilla tyttö on hiljalleen alkanut lämpiämään hoitajien läsnäoloon, mutta liian nopeat liikkeet ja namiton oleilu saattavat aiheuttaa vielä ajoittain sähinää. Kilmister tulisi varmasti juttuun kissakaverin kanssa, joka myös tukisi sosiaalistumista ja antaisi turvaa jännittäviin ihmiskohtaamisiin.

Varattu omaan kotiin! Perttu, noin 2-vuotias kolli, rakastaa pehmeällä patjalla rötköttämistä. Vaikka poika ei vielä olekaan sylikissa, kehrääminen alkaa hyvin pian rapsuttelun myötä.

 

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €