Adoptoi kissa - uutta kotia etsivät kissat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat kissoista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä.

Majsa on 12.6.2014 syntynyt persialainen. Turkki ja silmät vaativat säännöllistä hoitoa rodulle ominaiseen tapaan. Majsa on hieman varautunut, mutta kiltti tyttö.

Mette on varattu!

Mette on 10.10.2013 syntynyt persialainen. Turkki ja silmät vaativat säännöllistä hoitoa rodulle ominaiseen tapaan. Mette on utelias ja kiltti tyttö.

Rölli on varattu!

Rölli on 15.9.2013 syntynyt persialainen. Turkki ja silmät vaativat säännöllistä hoitoa rodulle ominaiseen tapaan. Rölli on rohkea ja sosiaalinen mutta ei pidä harjauksesta.

Kerttu on 10-vuotias tyttö. Kerttu on ollu aina sisäkissana ja tottunut lapsiin. Kerttu haluaa muuttaa ainoaksi kissaksi.

Tikru & Piipero etsivät yhteistä kotia sisäkissoina. Tikru on  2006 syntynyt poika ja Piipero 2005 syntynyt poika. Piiperolla on todettu Diabetes joten vaatiii säännöllistä lääkitsemistä. Molemmat ovat todella hellyydenkipeitä. Piipero viihtyy sylissä enemmän.

Miio on s. 14.7.2015. Tämä poika on seurallinen ja kiltti. Miio haluaa muuttaa rauhalliseen kotiin missä ei ole pieniä lapsia. Ollut sisäkissana.

Lili on s. 10.9.2009. Lili on todella arka mutta antaa käsitellä ja nostella. Lili haluaa muuttaa rauhalliseen kotiin ja sisäkissaksi.

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Eläinten turvasirutuksia tehdään aina maanantaisin ja torstaisin 15-19 välisenä aikana, voit tulla ilmoittamatta ja aikaa varaamatta. Muina aikoina sirutukset tehdään sopimuksen mukaan. Hinta 25 €