Adoptoi kissa - uutta kotia etsivät kissat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat kissoista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä

Raisa on kovia kokenut, populaatiosta loukutettu tyttö. Raisan ikää ei pystytä tarkasti arvioimaan hampaiden huonon kunnon vuoksi, ikä voi olla kaikkea 2-8 vuoden väliltä. Tyttö tarvitsee kodin, jossa ymmärretään aran kissan tuomat haasteet ja jossa sitoudutaan antamaan tilaa ja aikaa siron tyttösen tarpeiden mukaan. Raisa seurailee piilostaan hoitajien touhuja ja pystyy hieman jo rentoutumaankin, kunhan liikkeet ovat rauhallisia, eikä yllätyksiä tule.

Topi on kesällä 2016 syntynyt rauhallinen, mutta leikkissä poika kissa. Topi hakee huomiota ja rapsutuksia mielellään, mutta mikään sylikissa hän ei välttämättä ole. Joskus Topi voi olla hieman arvaamaton, joten ei sovellu lapsiperheeseen. Lisäksi hän haluaisi mieluuten päästä perheen ainoaksi lemmikiksi. Topi on tottunut ulkoilemaan niin valjaissa kuin vapaanakin.

Vili on noin vuoden ikäinen aktiivinen poika. Vili tulee uteliaasti katsomaan aina kun ympärillä tapahtuu. Lapsiin ja muihin eläimiin Vili ei ole tottunut. Toiveissa olisi koti, jossa olisi tilaa temmeltää, eikä tarvitsisi olla paljoa yksin. Vili on ollut pääasiassa sisäkissana, mutta kokeillut myös ulkoilua valjaissa muutaman kerran. Ulkotarhakin voisi Vilin mielestä olla mahtava juttu.

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19 PERUTTU TOISTAISEKSI!!

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €