Adoptoi kissa - uutta kotia etsivät kissat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat kissoista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä

VARATTU! Tiku on varattu! Tiku on 3,5 vuotias rauhallinen ja varautunut nuoriherra. Tarvitsee kodin, joka ymmärtää antaa pojalle aikaa. Tiku ei ole sylikissa, antaa kyllä silittää, mutta ei siitä vielä erityisemmin nauti.

VARATTU! Leevi on kastroitu, n. 2-vuotias poika. Leevi on todennäköisesti elänyt elämänsä ulkona, eikä ole vielä ihmisen kosketukseen liiaksi tottunut. Leikkii ja touhuaa enemmän yksikseen, mutta nameja uskaltaa kädestäkin ottaa. Leeviä ei juuri ihmisen läsnäolo haittaa, vaan makailee rentona pedissään hoitajien touhutessa ympärillä.

Terttu on arviolta 8-vuotias, seurallinen neitokainen. Tertulla on mahdollisesti stressistä johtuvia ongelmia vessan käytön suhteen, mutta uskomme, että oman kodin löytyessä ja Tertun kotiutuessa ongelmat helpottaisivat. Tertulla on erityiruokavalio.

Doris on 10-vuotias, touhukas ja huomionkipeä rouva. Doris haluaa ulkoilla, edellisessä kodissa osoittanut mieltään tekemällä tarpeitaan sopimattomiin paikkoihin, tätä ei kuitenkaan keskuksella ollessa ole tapahtunut vaan asioi hienosti laatikolla. Dorikselle sopisi mieluiten koti, jossa ei ole koiria eikä pieniä lapsia.

  

VARATTU! Apa on arviolta helmikuussa -19 syntynyt komea, mutta arka poika. Apan kanssa on tehty tuttavuutta hiljalleen namien kanssa, ja intoutuukin ajoittain leikkimään kovasti. Apa sopisi toisen nuoren kissan kaveriksi.

VARATTU! Mustiina, pieni puolivuotias tyttönen, etsii vielä omaa kotiaan sisarustensa jo muutettua. Mustiina on arahko, mutta leikkisä ja kovin utelias pentu. Uudelta kodilta tarvitaan kärsivällisyyttä ja kissaymmärrystä luonnossa ensimmäiset kuukautensa eläneelle tytölle.

VARATTU! Myssy on noin 5kk tyttö, arahko, mutta kovasti jo rohkaistunut ja ihmisen läsnäoloon tottunut pentu. Myssy hyötyisi varmasti kissakaverista, joka rohkaisisi tyttöä leikkiin ja touhuihin mukaan.

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €