Adoptoi kissa - uutta kotia etsivät kissat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat kissoista jotka etsivät uutta kotia. Kuvaa klikkaamalla saat kissasta lisätietoja, eläimiä voi varata vain paikan päällä.

Pepe on n. 2014 syntynyt aktiivinen poika. Pepe vielä hieman arka ja saattaa silloin tällöin näykkäistä kevyesti, mutta antaa kuitenkin jo silittää ja luottamus ihmisiin paranee koko ajan. Seurallinen ja nauttii leikeistä. Ei perheeseen jossa on lapsia. Kissoja ymmärtävä aikuinen perhe saisi Pepestä  mainion kaverin.

 

Kalle on noin 6-vuotias touhukas poika. Kalle pitää kiipeilystä ja on hyvin seurallinen. Aktiviteetteja olisi hyvä olla runsaasti, sillä Kalle saattaa pureskella mm. johtoja. Kalle haluaa ehdottomasti kodin, jossa ei ole muita lemmikkejä. Kalle haluaa vain sisäkissaksi mutta voisi tykätä jos pääsisi tarhaan ulkoilemaan.

                                                                                                                                                        

Ronja on syntynyt 2012. Ronja on seuran kipeä ja rapsutuksia rakastava neiti. Hieman valikoiva ruuan suhteen, mutta raakaruoka ja nappulat maistuu!

Pilkkuleuka on syntynyt 2016. Hieman aranlainen, mutta rauhallisesti lähestyttäessä ottaa kyllä silityksiä vastaan. Pilkkuleuka haluaa muuttaa rauhalliseen kotiin missä ei ole lapsia. Tämä pojan herkku on raaka liha. Pilkkuleuka tykkää toisista kissoista.

Kiki on n. 2013 syntynyt neiti, joka hoiti täällä syntyneet pentussa mailmalle ja etsii nyt omaa kotia. Luonteeltaan rauhallinen, mutta innostuu kyllä myös leikkimään. Kiki tahtoisi mielellään kodin jossa olisi mahdollisuus ulkoiluun.

    

      

Elli (harmaa, pitkäkarvainen) ja Simo (musta-valkoinen) ovat syntyneet molemmat 2013. He ovat viettäneet sisäkissan elämää.  Elli ja Simo toivoisivat pääsevänsä yhteiseen kotiin. Lapsista tai muista eläimistä heillä ei ole kokemusta.      

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Eläinten turvasirutuksia tehdään aina maanantaisin ja torstaisin 15-19 välisenä aikana, voit tulla ilmoittamatta ja aikaa varaamatta. Muina aikoina sirutukset tehdään sopimuksen mukaan. Hinta 25 €