Adoptoi kissa - uutta kotia etsivät kissat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat kissoista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä

 

Ventti on arviolta 2016 syntynyt, kissapopulaatiosta keskukselle loukutettu poika. Tämä herra uskaltaa jo hieman seurailla hoitajien touhuja huoneestaan, mutta pitäytyy kyllä omissa oloissaan. Ventti kaipaa kotia, jossa saisi aikaa tutustua uuteen elämäänsä sisäkissana, ehkä myöhemmin myös sylikissana!

Mahti on kotoisin samasta paikasta kuin Ventti ja onkin kovasti samankaltainen. Mahti on arvioitu syntyneeksi 2017. Poika on varautunut ja pysytteleekin enimmäkseen piilopaikassaan, mutta ei pane pahakseen varovaista rapsuttelua korvan takaa. Mahti kaipaa rauhallista kotia, jossa annetaan aikaa totuttautua uusiin tuuliin.

VARATTU! Gaston on kesällä 2019 syntynyt poikakissa. Gaston on loukutettu isommasta kissapopulaatiosta, joten kokemukset ihmisen kanssa toimimisesta ovat hyvin vähäiset. Tästä johtuen tämä kylläkin utelias ja leikkisä kaveri on vielä kovin arka ja harjoittelee vasta ihmisiin luottamista. Gaston tarvitseekin rauhallisen kodin, jossa kärsivällisesti annetaan hänen opetella oikeaa kissan elämään kaikessa rauhassa, omaan tahtiin.

VARATTU! Sebastian on Gastonin veli, alle vuoden ikäinen, varautuneempi poika. Varovaista uteliaisuutta pojasta löytyy, mutta Sebastian tarvitsee aikaa luottamuksen löytymiseen.

Zira on alle vuoden ikäinen ujo tyttö, joka leikkii veljiensä Sebastianin ja Gastonin kanssa reippaasti, kunhan ihminen ei huomaa. Hoitajien astuessa huoneeseen, Zira on ensimmäisenä piilossa katseilta, jonka vuoksi Zira etsii kotia, jossa annetaan aikaa totutella ihmisen läsnäoloon.

Leo on noin 4-vuotias, utelias tutkailija. Poju on tottunut koiriin ja satunnaisesti valjaissa ulkoiluun. Enemmän Leo on kuitenkin tehnyt omatoimimatkoja ja uuden kodin tuleekin ottaa huomioon pojan hinku ulos. Leo on seurallinen, muttei välttämättä kuitenkaan sylikissa. Rapsuttelut kelpaavat kuitenkin aina. Leo toivoo kotia maalta, jossa pääsisi valvotusti ulkoilemaan.

Raisa on kovia kokenut, populaatiosta loukutettu tyttö. Raisan ikää ei pystytä tarkasti arvioimaan hampaiden huonon kunnon vuoksi, ikä voi olla kaikkea 2-8 vuoden väliltä. Tyttö tarvitsee kodin, jossa ymmärretään aran kissan tuomat haasteet ja jossa sitoudutaan antamaan tilaa ja aikaa siron tyttösen tarpeiden mukaan. Raisa seurailee piilostaan hoitajien touhuja ja pystyy hieman jo rentoutumaankin, kunhan liikkeet ovat rauhallisia, eikä yllätyksiä tule.

 

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19 PERUTTU TOISTAISEKSI!!

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €