Onnentassu
Tule vapaaehtoiseksi mukaan toimintaan

Haluaisitko toimia vapaaehtoisena Onnentassussa?

Otamme mielellään mukaan vapaaehtoistoimintaan reippaita, vähintään 18-vuotta täyttäneitä vapaaehtoisia. Yläikärajaa meillä ei ole.

Vapaaehtoisvuorossa meillä ei olla koskaan yksin, vuorosta ja vuoron sujuvuudesta vastaa aina koulutettu Onnentassun eläintenhoitaja. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan! 

Perehdytyspäivät

Vapaaehtoiseksi meille pääsee tutustumis- ja perehdytyspäivän kautta. Perehdytyspäiviä järjestetään noin neljästi vuodessa. Pidä silmällä nettisivujemme Ajankohtaista-palstaa – pyrimme ilmoittamaan tulevista vapaaehtoisinfoista hyvissä ajoin.

Vallitsevan koronatilanteen takia tarkkailemme tilannetta ja pidämme seuraavan perehdytyspäivän, kun se voidaan turvallisesti järjestää. Tällä hetkellä otamme uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaamme henkilökohtaisen perehdytyksen kautta ja sovimme ajankohdat aina tapauskohtaisesti ja resurssien mukaan. Etsimme innokkaita henkilöitä, jotka olisivat sitoutumaan vapaaehtoistyöhön mieluusti vähintään kerran viikossa tai kahdessa viikossa muutaman tunnin kerrallaan. Jos kiinnostuit, kirjoita meille pienimuotoinen esittely itsestäsi ja kerro kokemuksestasi eläinten kanssa. Kerro samalla, miten pystyisit sitoutumaan vapaaehtoistyöhön. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen onnentassu@onnentassu.fi

Voit valita mitä tekisit

Vapaaehtoisten työnkuva voi muokkautua oman osaamisen perusteella. Riittää, että pidät kiinni siitä, mitä olet sopinut ja luvannut. Vapaaehtoisvuorosi olisi mieluusti kerran viikossa tai joka toinen viikko. 

Voit esimerkiksi:

  • Tarjota seuraa ja rapsutteluja eläimillemme
  • Ulkoiluttaa koiria
  • Leikittää eläimiä
  • Ruokkia eläimiä
  • Avustaa eläintilojen siivouksessa
  • Avustaa esim. ulkotöissä tai muissa kiinteistöön liittyvissä remonttihommissa jne.
  • Olla mukana avustamassa tapahtumissamme ja keräyksissämme
  • Järjestää tapahtumia

Tervetuloa mukaan toimintaamme! Kurkkaa samalla myös sivujemme Yhdistys-osio, mikäli haluaisit liittyä myös yhdistyksemme jäseneksi. 

Scroll to Top