Onnentassu
Eläinsuojelukeskus ja lemmikkihotelli Riihimäellä

Yhdistys – Eläinten Auttajat ry

Eläinten Auttajat ry on perustettu vuonna 1994. Jäsenmäärämme on noin 200 ja uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita eläinrakkaaseen joukkoomme. Yhdistyksemme omistaa ja ylläpitää vuonna 2006 rakennettua eläinsuojelukeskus ja -hoitola Onnentassua Riihimäellä.

Yhdistyksen voimassa olevat säännöt.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia eläinsuojelun edistäjänä toiminta-alueellaan ja toimintamme keskeisiä periaatteita ovat:

  • Neuvonta ja valistus
  • Toimialueen löytöeläinten ja viranomaisten huostaanottamien eläinten hoito ja uudelleen sijoitus
  • Eläinten huonoon hoitoon puuttuminen, ilmoitukset viranomaisille
  • Mahdollisuuksien mukaan lemmikkien uudelleensijoitus pitovaikeuksien takia

Toimintamme rahoitus perustuu yhdistyksen omaan varainhankintaan ja lemmikkihotellimme tulot käytetään löytöeläintoiminnan hyväksi. Kuntasopimukset löytöeläinten vastaanottamisesta meillä on seuraavien kuntien kanssa: Riihimäki, Loppi, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Pukkila, Nurmijärvi, Tuusula, Pornainen, Hausjärvi ja Askola. Hyvinkäältä vastaanotamme koirat.

Liity jäseneksi

Yhdistyksemme jäseneksi voit liittyä Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen, Seyn nettisivujen kautta. Muistathan valita listasta Eläinten Auttajat ry.

Jäsenenämme saat Sey:n julkaiseman Eläinten ystävä -lehden neljä kertaa vuodessa. Lisäksi voit osallistua yhdistyksemme vuosikokoukseen ja sähköpostinsa ilmoittaneille jäsenille lähetämme jäsenkirjeissä tietoa ajankohtaisista tapahtumista jne.

Haluaisitko tukea eläinsuojelutoimintaamme? On monia tapoja auttaa:

Kaikki saamamme avustukset tulevat tarpeeseen, eläinten hyväksi. Pienikin apu on suuri apu kodittomalle eläimelle. Auta mahdollisuuksiesi rajoissa ja kanna kortesi kekoon. Tapoja on monia. Yhdistyksemme tarvitsee jatkuvasti aktiivisia auttajia ja osaajia.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Scroll to Top