Onnentassu
Anna eläimelle uusi loppuelämän koti

Tervetuloa Onnentassuun

Uutta perheenjäsentä etsiessä sovi tutustumisaika hoitajiemme kanssa joko hoitajat@onnentassu.fi tai puh. 050 338 4698 (huomaa soittoaika). Varaukset lemmikkiin tehdään vain paikan päällä. 

Voit täyttää myös valmiiksi adoptiohakemuksen, niin olemme sinuun yhteydessä.

050 338 4698

Soittoaika joka päivä klo 7-11 ja 15-19

KISSANPENNUT

Suuren kysynnän vuoksi kissanpentujen adoptiojonoon ei tällä hetkellä voida ottaa enempää perheitä. Adoptiohakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä sopivan pennun kohdalla.

Haluatko antaa loppuelämän kodin lemmikille?

  • Tutustumiskäynnillä uuden kodin tarjoajalle kerrotaan uutta kotia etsivästä lemmikistä mahdollisimman paljon, jotta varmistutaan kodin ja lemmikin yhteensopivuudesta. Kannattaakin jo etukäteen miettiä, millaisia ominaisuuksia uudella lemmikillä olisi hyvä olla? Entä millaisen kodin voit tarjota, kerrothan meille siitäkin? Soveltuisiko perheeseen ehkä paremmin nuori, vanhempi, rauhallinen vai vilkas lemmikki?
  • Eläimemme luovutetaan aina eläinlääkärin tarkastamana, loishäädettynä, vähintään kerran rokotettuna (myös rabies), steriloituna/kastroituna, hammashoidettuna sekä sirutettuna ja siru rekisteröitynä.
  • Kissat luovutetaan uudelle omistajalle toisella tapaamiskerralla. Koirat luovutetaan aikaisintaan kolmen tapaamiskerran jälkeen. Kotiehdokkaan on hyvä harkita eläimen ottamista ja sen tarpeita rauhassa. Lemmikkiin sitoudutaan pitkäksi aikaa ja kotiutuminen saattaa joskus kestää kauan.
  • Kaikkia eläimiämme koskee kahden (2) viikon tutustumisaika adoptiopäivästä alkaen, jonka aikana eläin voidaan palauttaa keskukselle ja yhdistys hyvittää eläimestä suoritetun maksun vähennettynä toimistomaksulla. Toivomme kuitenkin aina, että lemmikki on harkittu päätös ja löydämme yhteensopivan perheen sekä lemmikkieläimen, jotta palautuksia ei tarvitsisi tehdä.
  • Emme luovuta entisten/uusien omistajien tietoja puolin tai toisin.

Onnentassussa olevat uutta kotia etsivät eläimet

Sandra

Sandra on 9.2.2018 syntynyt tyttö. Sandra etsii osaavaa ja sitoutunutta kotia. Kodin tulisi olla omakotitalo, jossa pystykorvan haukahdukset eivät aiheuta häiriötä. Sandra on suloinen ja…

Tutustu »

Seeprapeipot

Seeprapeipot Toffee, Salama, Pilvi ja Vanilja etsivät yhteistä lajin tuntevaa kotia. Ovat noin 3-vuotiaita.

Tutustu »
Scroll to Top