Eläinten Auttajat ry.
Voit tukea toimintaamme monella eri tavalla, eläimet kiittävät!

Jo pienikin summa auttaa

Viikon penturuoat
15 €

Kastrointi/sterilointi
50/90 €

Koiran rokotus
60 €

Koiran hammashoito
130 €

Tee lahjoitus – autat eläimiä

Otamme mielellämme vastaan erilaisia lahjoituksia. Alla muutamia ohjeita ja vinkkejä.

Rahalahjoitukset

Pienikin rahalahjoitus auttaa eläimiä. Lahjoitukset käytetään löytöeläinten eläinlääkäri- ja lääkintäkuluihin, ruokinta-, siivous- ja ruokakuluihin sekä hyvään hoitoon.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Toistuvalla maksulla voit auttaa kodittomia eläimiä kuukausittain. Lahjoitussumma voi olla pienikin – jo viidellä eurolla annat yhdelle eläimelle yhden päivän hoidon. Säännölliset lahjoittajat auttavat meitä toimimaan vakaalla pohjalla.

Toistuva maksu:

  • Valitsemasi summa veloitetaan maksutililtä automaattisesti. Voit aloittaa kuukausittain toistuvan maksun verkkopankkisi kautta siten, että menet verkkopankkisi maksuvalikkoon, josta valitset toistuvan maksun. Kirjoita tämän jälkeen Onnentassun tilinumero FI34 11323 000 425 143 saaja-kenttään. Kun jatkat toimintoa, pääset tekemään toistuvasta maksusta sopimuksen pankkisi kanssa.

Testamenttilahjoitukset

Yleishyödyllisenä yhteisönä Eläinten Auttajat ry on vapautettu perintöverosta. Testamenttilahjoitukset käytetään lyhentämättöminä Eläinsuojelukeskus Onnentassun toiminnan tukemiseen. Halutessasi tehdä testamenttilahjoituksen, ota yhteyttä onnentassu@onnentassu.fi tai puh. 050 545 7651, annamme mielellämme lisätietoja miten toimia.

Ruokaa ja lääkkeitä eläimillemme

Lahjoituksena otamme vastaan mm. omalta lemmikiltä yli/käyttämättä jääneitä ruokia, käyttökelpoisia lääkkeitä ja tarvikkeita. Myös muita kissojen ja koirien ruokalahjoituksia tarvitaan, erityisesti märkäruualla on suuri menekki. Isoin tarve ympärivuotisesti on kissanpentujen märkäruoasta sekä eläinten ripulilääkkeistä.

Tavaralahjoitukset

Otamme vastaan erilaisia pesuaineita ja -välineitä sekä puhtaita liinavaatteita ja pyyhkeitä. Päivitys 3.1.2022 – tällä hetkellä liinavaate- ja pyyhevarastomme on aivan täynnä, joten ilmoittelemme myöhemmin, milloin on taas tilaa ottaa lisää näitä lahjoituksia vastaan. 

HUOM! Emme voi ottaa vastaan: kirpputoritavaralahjoituksia, peittoja, tyynyjä, mattoja, patjoja, petauspatjoja jne. suurempaa tavaraa.

Rahalahjoitukset

Lahjoitustili:
FI34 1132 3000 4251 43

(Nordea)

95688

Rahankeräyslupanro: RA/2020/520

Lupa voimassa: 7.6.2020 alkaen, Hämeen poliisilaitos, Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Rahankeräyslupa ei ole voimassa Ahvenanmaalla

Scroll to Top