Onnentassu
Eläinsuojelukeskus ja lemmikkihotelli Riihimäellä

Hyvät yhdistyksen jäsenet ja toimintamme tukijat, yhdistyksen kokouksessamme on päätetty lakkauttaa Onnentassun eläinhotellitoiminta.

Eläinhotellimme toiminta jatkuu normaalisti aina 3.4. saakka. Huomioithan, että tästä päivämäärästä alkaen hotellimme toiminta päättyy kokonaan, emmekä valitettavasti enää ota vastaan uusia varauksia.

Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä asiakkaisiin, jotka ovat tehneet varauksia myöhempää ajankohtaa varten.

Tämä päätös mahdollistaa meille keskittymisen eläinsuojelutyöhön, mikä on aina ollut yhdistyksemme ensisijainen tarkoitus. Taloudelliset ja ajalliset resurssimme ovat rajalliset. Tällä päätöksellä haluamme varmistaa, että voimme jatkossakin tarjota tarvittavan tuen ja ylläpitää laadukasta hoitoa niille eläimille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Jatkamme edelleen löytöeläinten talteenottopaikkana 12 kunnalle, vastaanottamme huostaanotettuja eläimiä ja mahdollisuuksien mukaan myös kodinvaihtajaeläimiä. Tämän toiminnan jatkuvuus on meille äärimmäisen tärkeää.
Tässä muutoksen hetkellä tulemme tarvitsemaan apuanne enemmän kuin koskaan. Kaikki lahjoitukset, suuret sekä pienet, sekä vapaaehtoisesti antamanne aika, ovat korvaamattoman arvokkaita yhdistyksemme toiminnalle. Ilman teidän tukeanne emme voisi jatkaa tärkeää työtämme.

Lämpimin terveisin,
Eläinten auttajat ry:n hallitus

Scroll to Top