Adoptoi kotieläin - uutta kotia etsivät muut eläimet

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat eläimistä jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä. 

Helmi-Hermeliini on noin 2-vuotias kani-neiti. Helmi antaa rapsutella korvan takaa ja muutenkin seurallinen ja kiltti kani. Tarpeensa Helmi osaa tehdä WC-laatikkoon, mutta vahinkojakin aika-ajoin vielä sattuu. Helmi on todella perso ruoan suhteen, varsinkin pelletit ja tuoreruoat haluaa hanakasti syödä jo ennen kuin kuppi kerkeää lattialle asti.

Pörrö kani on noin 6kk ikäinen, iso kokoinen leikkaamaton tyttö. Rotu/rodut ei tiedossa. Ollut ainoana kanina. Ensimmäisessä kodissa kissa kiusannut, joten mielellään kissattomaan kotiin. Utelias ja seurallinen, rauhallinen rapsutus käy, mutta ei pidä muusta käsittelystä tai syliin ottamisesta. 

Ruusu kani kohta neljä vuotias, leikattu poika. Ruusu on elellyt kanikavereiden kanssa ulkotarhassa, mutta on kyllä tottunut myös ihmisiin, niin että antaa paijailla. Lisäksi Ruusu on tottunut kissoihin, koiriin ja hevosiin.

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etsiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19 PERUTTU TOISTAISEKSI! 

Eläimiin tutustumiset toistaiseksi ajanvarauksella, puhelimitse tai sähköpostilla!

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €