Pitovaikeuslemmikkien vastaanotto

YLEISTÄ

Otamme eläimiä pitovaikeuksien vuoksi etsimään uutta kotia. Omistajan tulee olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse Onnentassuun. Omistajalta selvitetään yksityiskohtaisesti eläimen taustaa, tapoja ja tottumuksia, jotta löydämme eläimen tarpeisiin vastaavan kodin. Eläimestä luopuva täyttää ja allekirjoittaa vastaanottosopimuksen, jolla eläin siirtyy Eläinten Auttajat ry:n omistukseen. Tämän jälkeen eläintä ei saa enää tulla katsomaan, eikä eläintä palauteta edelliselle omistajalle. Emme luovuta edellisen tai uuden omistajan tietoja puolin tai toisin. Lemmikit asuvat keskuksella ja Eläinten Auttajat ry etsii ja valitsee eläimille uudet kodit.

PROSESSI

Haastattelun jälkeen eläintenhoitajat päättävät, otetaanko lemmikki keskukselle uutta kotia etsimään. Tässä vaiheessa pyydämme koirat vielä näytille. Emme vastaanota aggressiivisia tai kroonisesti sairaita eläimiä. Rajallisten tilojen vuoksi, erityisesti koirat saattavat jäädä jonoon, jolloin otamme omistajaan yhteyttä, kun koira voi muuttaa keskukselle. Omistajan tulee ilmoittaa, jos kodin etsintä ei ole enää tarpeen, jolloin voimme vapauttaa jonossa paikan seuraavalle. Kissat ja muut pieneläimet pystymme pääsääntöisesti vastaanottamaan nopeallakin aikataululla.

HINNASTO

Perimme pitovaikeuslemmikeistä vastaanottomaksun eläimen tuonnin yhteydessä, jolla kustannetaan eläimen ylläpitoa kodin etsinnän aikana ja mahdollisia eläinlääkärikuluja.

KOIRAT                               110€

KISSAT                                60€

MUUT ELÄIMET                   50€

Oletko luopumassa lemmikistäsi?

Ota yhteyttä hoitajiimme puhelimitse tai sähköpostilla.

Voit täyttää jo etukäteen lomakkeen eläimestäsi ja liittää sen mukaan sähköpostiisi.

Koirasta luopuvan lomake

Kissasta luopuvan lomake