Onnentassu
Eläinsuojelukeskus ja lemmikkihotelli Riihimäellä

Kevättapahtuma Onnentassulla su 29.5.

 

Tervetuloa mukaan kevättapahtumaamme sunnuntaina 29.5. klo 10-14! Kun kevät alkaa taittua kesää kohti, on aika tavata ystäviämme ja pitää avoimet ovet Onnentassulla. Tapahtuman aikana keskuksellamme on avoimet ovet ja mahdollisuus tutustua toimintaamme sekä kurkistaa kotia etsivien kissojen tiloihimme viiksekkäiden menoa.

Ensimmäistä kertaa on mahdollisuus myös nähdä upouusi kissahuoneemme, johon on rakennettu hiukan suurempia huoneita mm. vauhdikkaiden pentujen ja emojen tarpeita ajatellen. Vinkki – uuden kissahuoneen tuparilahjaksi toivoisimme kovasti ruokalahjoituksia nimenomaan kissanpennuille, sillä pentujen märkäruualle meillä on näin kesän saapuessa aina valtavan kova tarve.

Pihallamme paistuu myös vohveleita herkkusuiden iloksi, käteismaksu tai mobile pay. Ja kahviakin keitellään. Lisäksi myynnissä on kannatustuotteitamme, mm. kankainen kissakassi sekä emalimuki.

Onko kissasi tai koirasi vielä sirua vaille? Piipahda paikalla ja sirutamme lemmikkisi 10 euron korvausta vastaan ja rekisteröimme sirun. Huom! Siruttaja on paikalla klo 12-14 välisenä aikana.

Vapaaehtoisemme esittelee tapahtumassa myös kissojen loukutusta – mikäli kissasi karkaa, lainaamme turvallisia kissaloukkuja panttia vastaan. Tule tutustumaan, miten homma toimii ja voit samalla kysyä vinkkejä kokeneelta konkariltamme.

Lämpimästi tervetuloa!

Scroll to Top