Vellamo VARATTU

Vellamo on ujo, mutta seurallinen arviolta 4-vuotias tyttökissa. Vellamo on tullut talolle yhdessä Jatulin ja Mielikin kanssa ja tytöt asuvatkin samassa huoneessa myös täällä talolla. Vellamo on tytöistä rohkein ja tuleekin aina seurailemaan innokkaana hoitajien työskentelyä. Vellamo tulee myös välillä hyvinkin lähelle ruuan perässä ja leikkiminen saa sen täysin unohtamaan ihmisen jännittämisen.

Vellamo voisi viihtyä itsekseenkin, mutta toki toisesta rohkeammasta kissasta voisi saada tukea ja mallia kesyyntymiseen. Toki Vellamo voisi lähteä kotiin Jatulin tai Mielikin kanssa tai vaikka molempien, mutta se ei ole pakollista.

Vellamo sijaitsee Riihimäellä Onnentassussa.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Eläinten luovuttaja on Onnentassu/Eläinten auttajat ry
  • Onnentassu on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 15494973
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top