Vaaka

Noin viisivuotias Vaaka etsii ikiomaa loppuelämän kotia.

Vaaka on varautunut populaatiotaustainen tyttökissa, joka kaipaa ymmärtäväistä ja lempeää kotia. Kotia, jossa ymmärretään antaa aralle kissalle aikaa oppia luottamaan ihmisiin. Vaaka ei hakeudu ihmisen seuraan, mutta sallii rauhallisen hoitajan tarjoamat rapsutukset. Eläinlääkärikin sai kuunnella keuhkoja, vaikka vähän Vaakaa koko touhu epäilyttikin.

Populaatiokissoille tyypillisen tapaan Vaa’alla on ollut flunssan oireita, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Uuden kodin on hyvä ymmärtää, että kissaflunssan sairastaneet kissat pysyvät monesti taudin kantajina, jolloin flunssa voi uusiutua ja silloin hoitoa toteutetaan oireiden mukaan, tarvittaessa lääkärikäyntikin on paikallaan. Myöskään terveen kissan kaveriksi tartuntaa kantavaa kissaa ei suositella ja siksi Vaaka etsiikin kotia, jossa se saa elää ainoana kissana tai mahdollisesti samanlaisen, flunssaiseksi todetun niiskunenän kaverina.

Vaaka luovutetaan ainoastaan sisäkissaksi!

 

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top