Tuure

”Hau! Olen Tuure, 9kk ikäinen sekarotuinen leikattu poikakoira. Minä tulin tänne Onnentassuun uutta kotia etsimään kun edellinen omistaja ei minusta enää pystynyt huolehtimaan.
Luonteeltani olen pentumainen, niinkuin iästäni voi jo arvella, mutta kovin arka vielä. Saatan säikkyä äkkinäisiä liikeitä ja jännitän uusia asioita ja ihmisiä. Kiltti olen kuitenkin ja reipastunut jo kovasti kun olen saanut touhuta täällä kivojen ihmisten kanssa. Sisäsiisteys-asiat minulla on vielä vähän harjoittelun alla, mutta edistynyt olen jo siinäkin. Lapsista tykkään, ainakin kouluikäisistä, siinä missä aikuisistakin kunhan ensin totean ihmisen luottamukseni arvoiseksi.
Jos sinulla olisi aikaa, malttia ja osaamista touhuta minun kanssani ja opettaa minulle kärsivällisesti kunnon koiraystävän tapoja, niin täytteleppä nettisivujen kautta adoptiohakemus, niin nuo hoitajat ovat sitten potentiaalisiin kotiehdokkaisiin yhteydessä.
Hännänheilautuksin,
Tuure”

Tuuren luovutushinta on 750€. Yhteydenotot sähköpostilla, täytä ensin adoptiohakemus.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top