Sinko

Sinko on uroskissa ja syntynyt arviolta 2019.

Luonteeltaa Sinko on vielä hyvin arka, eikä anna ihmisen juurikaan lähestyä. Kokiessaan tilanteen liian ahdistavaksi hän nimensä mukaisesti sinkoaa karkuun ja lähimpään piiloon.

Sinko on tullut keskukselle löytökissana, joten hänen taustastaan ei ole tietoa. Eikä esim. siitä kuinka tulisi toisen kissan kanssa toimeen.

Sinko etsii loppuelämän kotia, jossa olisi oma tila ja rauha tutustua kotikissan elämään ja opetella luottamaan ihmiseen. Tulevan omistajan pitää olla kärsivällinen ja ymmärtää, että näinkin aran kissan kanssa kesyyntymiseen voi mennä pitkäkin aika.

Sinko luovutetaan ainostaan sisäkissaksi.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top