Sampo

Ikiomaa, loppuelämän kotia etsii lempeä ja reipas noin 6-vuotias, pitbull-mix Sampo! Sampo on hurmaava kaveri, joka kaipaa aktiivista ja rakastavaa kotia, missä hän saisi nauttia pitkistä lenkeistä ja runsaista rapsutuksista. Sampo on luonteeltaan ystävällinen ja kiltti, mutta ei tule toimeen toisten koirien kanssa. Sampo etsii siis kotia, jossa saisi olla ainoa koira ja huomion keskipiste. Hän rakastaa ihmisten seuraa ja on erityisen onnellinen saadessaan viettää aikaa ihmisen kanssa. Sampo kävelee hienosti hihnassa ja matkustaa autossa kiltisti.

Sampolla on paljon energiaa ja intoa tutkia hajuja lenkeillä, hän tykkää syödä ruokansa aktivointikupeista ja rakastaa riehua ihmisen kanssa pihalla. Sampo on aktiivinen kaveri, joten hän etsii kotia, jossa hän saisi tarpeeksi liikuntaa ja virikkeitä. Sampo etsii rotukokenutta kotia, joka ymmärtää pitbullin tarpeet ja osaa tarjota hänelle turvallisen ja rakastavan ympäristön. Hänen uudet omistajansa voisivat olla aktiivisia ja ulkoilusta nauttivia ihmisiä, jotka haluavat jakaa elämänsä tämän uskollisen ystävän kanssa ja kodissa voisi olla oma, aidattu piha, jossa leikkiä.

Sampon synnyinmaa on Viro.

Sampo on rokotettu, kastroitu, sirutettu ja rekisteröity Ruokaviraston Koirarekisteriin.

Sampo sijaitsee Onnentassussa Riihimäellä. Sampon hinta on 650€.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Eläinten luovuttaja on Onnentassu/Eläinten auttajat ry
  • Onnentassu on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 15494973
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top