Reetu

Reetu on noin 3-vuotias sekarotuinen uroskoira. Rotuina Reetussa on ainakin saksanpaimenkoiraa, shetlanninlammaskoiraa ja jotain noutajaa.

Luonteeltaan Reetu on energinen ja hyvin riistaviettinen. Hän on myös varautunut uusia ihmisiä kohtaan, mutta kun tutustutaan kunnolla, niin syliin pyrkivä pusuttelija. Reetua ei kuitenkaan suositella lapsiperheeseen. Reetu on aiemmin asunut kaukana muusta asutuksesta ja liikenteestä. Tästä johtuen ei ole tottunut autoihin ja hyppii sekä tempoo hihnasssa, niitä nähdessään. Muutenkin monet asiat ovat ovat Reetulle outoja ja uusia. Reetulla ei myöskään ole kokemusta muista koirista tai muistakaan eläimistä.

Hoitotoimenpiteitä, kuten kynsienleikkuuta ei ole aiemmin tehty kotona, vaan se on teetetty hoitolassa, mutta harjauksesta pitää kovasti.

Yksin jäädessään haukkuu ja ulvoo, etenkin jos kuulee jotain ääniä. Tästä johtuen Reetu luovutetaan vain omakotitaloon ja mielellään taajaman ulkopuolelle. Ulkotarha olisi Reetulle myös hyvin mieleinen, koska viihtyy ulkona, mutta riistaviettisyytensä vuoksi ei voi pitää vapaana.

Reetun luovutushinta on 600€.

 

 

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top