Rane

Omaa loppuelämän kotia etsii vuonna 2020 syntynyt Rane. Rane on kastroitu uros, joka on kääpiöbullterrierin ja bullterrierin risteytys. Rane on luonteeltaan avoin, innostunut, ja energinen koira. Rane on tottunut kaikenikäisiin lapsiin. Rane etsii kotia ainoana koirana, sillä reagoi voimakkaasti toisiin koiriin. Hihnassa Rane vetää jonkin verran, ja haukkuu nähdessään toisia koiria. Yksinolo on sujunut mallikkaasti. Kynnet Ranella on leikattu eläinlääkärin vastaanotolla.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan Ranelle kodin, kerro sähköpostitse itsestäsi, perheestäsi, asuinympäristöstäsi, sekä koirakokemuksestasi. Yhteydenotot vain sähköpostitse: hoitajat@onnentassu.fi

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top