Paksoi

Paksoi on uroskissa, jonka on arvioitu syntyneen noin 2021.

Luonteeltaan Paksoi on melko sähäkkä ja vielä hyvin arka. Hän ei ole vielä lainkaan käsiteltävissä ja lähestymisyritykset hän torjuu kovalla sähinällä ja tarpeen vaatiessa sinkoamalla pois paikalta. Tällä hetkellä Paksoi onkin kotihoidossa kesyyntymässä ja tottumassa koti kissan elämään.

6.7. Paksoi on palannut talolle. Kissasta johtumattomista syistä Paksoi on tullut takaisin talolle ja toset kotihoitoa tarvinneet kissat pääsivät kotihoitoon. Kotona Paksoi oli jo alkanut uskaltautumaan ihmisen lähelle ja joskus jopa puskenut ja toivonut silityksiä. Rauhallisessa ja arkoja kissojaa ymmärtävässä kodissa Paksoista siis voi todellakin kuoriutua vielä vaikka mitä.

Kotihoitajan terveisiä: Paksoi on kuukaudessa rohkaistunut tosi hyvin. Alun mustasta piilottelevasta kissasta, josta näkyi pesäluolan pimeydestä vain tiirailevat silmät, on tullut vienosti naukaisten tervehtivä kisu. Naukuen Paksoi myös ilmaisee koska olisi seurustelun ja leikkimisen aika. Sulkahuiskua on kiva nappailla kiinni hyvän tovin ja sen jälkeen Paksoi usein vetäytyy keräämään rohkeutta pesäluolaan tai sängyn alle. On se sen verran jännittävää vielä tuo ihmisen kanssa puuhastelu. Sormeakin on Paksoi jo uskaltautunut nuuhkaisemaan oven raosta.

Paksoi tarvitsee paljon aikaa sekä rauhallista ja kärsivällistä kotia, jossa maltetaan antaa hänen rauhassa opetella luottamaan ihmiseen.

Paksoi luovutetaan ainostaan sisäkissaksi.

Paksoi sijaitsee Riihimäellä Onnentassussa.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Eläinten luovuttaja on Onnentassu/Eläinten auttajat ry
  • Onnentassu on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 15494973
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top