Nasse ja Vito

Nasse ja Vito ovat rauhallisia kissaherroja, jotka arvostavat vielä omaa tilaa ja rauhaa, eivätkä vielä ole käsiteltäviä. Molemmat ovat isokokoisia ja komeita maatiaisia. Vitolle on luultavasti käynyt aiemmassa elämässään tapaturma, joka on vienyt puolet hännästä. Vitoa ei töpöhäntä tunnu haittaavaan ja häntä vispaakin oikein tomerasti Viton tutkiessa maailman menoa ikkunasta.Ihmisen läsnäollessa pojat lähinnä väistävät ja tarkkailevat tilannetta etäältä. Toistensa kanssa tulevat mainiosti toimeen. Erityisesti Vito tykkää puskea Nassea ja haluaa syödä samasta ruokakupista, Nasselle tämä sopii mainiosti.

Nasse ja Vito ovat molemmat FIV-positiivisia, eli heillä on kissojen immuunikatovirus. FIV-positiivista kissaa ei voi ottaa terveen kissan kaveriksi, joten nämä pojat etsivät mieluiten yhteistä kotia, jotta heidän ei tarvitsisi viettää loppuelämää ilman lajitoverin seuraa. Lisäksi heistä on turvaa toisilleen, kun opettelevat elämään ihmisten kanssa.

Nasse sekä Vito luovutetaan vain sisäkissoiksi.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top