Alma

Kesäkuussa 3v synttäreitään viettävä Alma-kani etsii tositarkoituksella uutta kotia!

Alma on kiltti, sosiaalinen, rapsutuksia rakastava kääpiöluppakani, joka on tottunut myös kouluikäisiin lapsiin. Keskuselle Alma tuli siskonsa kanssa, mutta heidän yhteiselonsa oli ollut jokseenkin myrskyisää n. puolen vuoden iästä asti. Muihin eläimiin Alma ei ole tottunut, mutta ainakin koiraa tuli lasin takaa uteliaana tervehtimään.
Alma antaa tehdä hoitotoimenpiteet nätisti ja omaa hyvän ruokahalun.

Almalla on kerran aiemmin ollut silmätulehdus ja keskukselle tultuaan Alman toinen silmä alkoi rähmimään, muuten Alma on ollut terveenä.  Silmätulehdus hoidettiin antibiootein ja Alma voi taas oikein hyvin.
Kaneilla yksi yleisimmistä silmätulehdusten aiheuttajista on Pasteurella multocida-bakteeri, joten on mahdollista että Alma kantaa tätä bakteeria. Tämän vuoksi olisi hyvä, jos uudessa kodissa olisi kanikaveri jonka on myös todettu (tai oletetaan) kantavan tätä bakteeria.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top