Muru

Omaa loppuelämän kotiaan etsii Muru, vuonna 2020 syntynyt tyttökani. Muru viihtyy omissa oloissaan, mutta tulee myös siliteltäväksi ja hakeutuu seuraan oman mielensä mukaan, ei kuitenkaan pidä nostelusta, tai muustakaan käsittelystä. Nuorena Muru on ollut kaniporukassa, mutta aikuisella Murulla ei ole kokemuksia toisista kaneista, tai muistakaan eläimistä. Elämässään Muru on ollut tekemisissä lapsen kanssa, ja on tullut uteliaana siliteltäväksikin. Muru on sisäsiisti, ja kynnet häneltä saa leikattua herkkujen avulla, harjailukin on mieluisaa. Muru on kokonaan musta ranskanluppa, jota ei ole leikattu.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top