Missi

Missi on kaunis ja pieni 11-vuotias tyttökissa. Missi kaipaa omistautunutta loppuelämänsä kotia, jossa ymmärretään kissan elekieltä ja osataan tarkkailla sairauden merkkejä, sillä Missi syö tällä hetkellä kalsiumlisää. Eläinlääkärikäynnillä elektrolyyttiarvot olivat viiterajoissa, joten tilanne on tällä hetkellä hyvä, mutta uuden kodin tulee ymmärtää pitää erityisen tarkasti silmällä Missin olemusta ja käyttää Missiä säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksissa (kuten kaikkia muitakin kissoja toivotaan käytettävän).

Onnentassussa Missi on ollut kovin reipas! Aluksi häntä jännitti hirveästi uusi paikka ja tämän hän ilmaisi sähisemällä piilostaan, mutta muutaman päivän murjottamisen jälkeen hän tuli ulos kuorestaan ja nauttii nyt hurjasti silityksistä ja huomiosta. Koska Missi on kova jännittämään uusia tilanteita, toivotaan uudelta kodilta kissakokemusta ja ymmärrystä kissan stressistä.

Missi on tietojemme mukaan syntynyt Espanjassa. Tällä hetkellä Missi on Onnentassussa Riihimäellä.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Eläinten luovuttaja on Onnentassu/Eläinten auttajat ry
  • Onnentassu on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 15494973
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top