Mazo

Mazo on poikakissa ja arvion mukaan syntynyt noin 2012. Mazo on ison kissapopulaation jäsen ja matkannut Kiteeltä asti etsimään uutta kotia. Populaatiotaustansa vuoksi hänellä on kohonnut riski olla jonkin kissojen välillä tarttuvan taudin kantaja, esim. kissaflunssat.

Luonteeltaan Mazo on rauhallinen ja vielä hieman ujo. Ihmisen läheisyys ei häntä suuremmin tunnu häiritsevän, koskemaan ei kuitenkaan ole vielä päästänyt. Rauhallisella lähestymisellä ja kärsivällisellä tutustumisella Mazosta saa varmasti kelpo kotikissan.

Terveisiä hoitajilta 19.4.2024
Mazo on reipastunut hirmuisesti! Kun aamuruoka tarjoillaan huoneeseen, nousee Mazo heti piilostaan ja tulee reippaasti syömään ihmisen puuhaillessa vieressä.
Sitten hän venyttelee makeasti ja lähtee raapimaan kiipeilypuuta tai nöksöttämään oven eteen ja tarkkailemaan hoitajan touhuja.

Mazo luovutetaan ainoastaan sisäkissaksi. Mazo sijaitsee kotihoitajalla Hausjärvellä.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Eläinten luovuttaja on Onnentassu/Eläinten auttajat ry
  • Onnentassu on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 15494973
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top