Lara

Kurnau! Lara on n. 11-vuotias pitkäkarvainen leikattu tyttökissa. Luonteeltaan Lara on rauhallinen, hieman hitaasti lämpenevä, mutta kuitenkin hellyydenosoituksia arvostava ja harjailustakin nauttiva jo hieman vanhempi kissaneiti.
Lara on aiemmin asunut kodissa jossa on ollut myös lapsia ja on myös asunut toisen kissan kaverina. Tottunut ulkoilemaan valjaissa, joskin tämä on varsinkin aina alkuun hieman jännittävää.

Laralla on elämäntaipaleensa aikana ollut muutamia virtsatietulehduksia, uuden omistajan täytyy olla siis varautunut eläinlääkärikäynteihin Laran osoittaessa virtsatieinfektioon sopivia oireita.

Luovutetaan vain sisäkissaksi.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top