Hapero & Kuukunen

Kuukunen (ruskearaidallinen valkoisin merkein) ja Hapero ovat keskuksella leikattuja poikakissoja, Kuukunen arviolta 7-vuotias, Hapero arviolta n. 5-vuotias.

Kuukunen ja Hapero ovat tulleet keskukselle kissapopulaatiosta. Ovat kotihoidossa ollessaan pikkuhiljaa tottuneet ihmisten kanssa yhteiseloon, mutta vaativat rauhallisen ympäristön saadakseen rauhassa tutustua uuden palvelusväen kanssa elelyyn. Luovutetaan uuteen kotiin yhdessä, jotta voivat jatkossakin olla toistensa turvana.

Hapero sairastaa parodontiittia ja vaatii säännöllisiä käyntejä eläinlääkärillä hampaiden puhdistuksessa ja hampaiden kunnon tarkistuksessa. Lisätietoa: https://www.hesy.fi/kissan-parodontiitti/

Luovutetaan vain sisäkissoiksi.

Postia kotihoidosta:

”Hapsu ja Kuksu ovat sympaattinen parivaljakko. Kulkevat asunnossa yhdessä ja leikkivät keskenään. Tykkäävät viettää aikaa samassa tilassa ihmisten kanssa, vaikka kosketusetäisyydelle ei vielä pääse. Ruoan ja lankaleikin avulla saa kuitenkin jo kontaktia. Aamuin ja illoin kuivaruokaa piilotetaan asuntoon, koska Hapsu ja Kuksu tykkäävät ”aarrejahdista”.

Ennen kotihoitoa kaveruksilla ei ole ollut kontaktia ihmisiin, jonka vuoksi kesyyntyminen etenee hitaasti, mutta viikoittain huomaa edistyksen merkkejä.

Kaveruksia voi tulla katsomaan kotihoitoon Järvenpäähän.”

 

 

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top