Putte

Puten on arviotu olevan noin vuoden ikäinen, pitbull-mix.

Putte on tullut keskukselle löytökoirana, joten hänen taustastaan ei ole tietoa.

Luonteeltaa Putte on iloinen ja kiltti ihmisiä kohtaan. Kotioloissa Putesta saa kainalokaverin, joka hakee hellyyttä ja huomiota, joskus jopa liiankin innokkaasti. Putte on myös innokas leikkijä. Keskuksella tarhassa oleva iso keltainen pallo on Puten ehdoton suosikki. Sen kanssa painiessa aikaa kuluu helposti puolikin tuntia. Aiemmin talvella vauhdikas Putte satutti anturansa ja antoi hoitajien hienosti vaihtaa tassusidettä ja eläinlääkäri sai myös poistaa tikit anturasta, eli Putte on todella luottavainen ja hän antaa nätisti tehdä hoitotoimenpiteitä.

Lapsia kohtaan saattaa käyttäytyä arvaamattomasti, joten Puttea ei luovuteta lapsiperheeseen.

Keskuksella toiset koirat aiheuttavat Putessa voimakkaan reaktion. Heitä kohti rynnätään ja räyhätään suu vaahdossa. Samalla korvat katoavat kokonaan, joten vaikka hihnassa Putte kulkee melko nätisti, niin toisten koirien, pyörien, lenkkeilijöiden ym. kohtaamisessa saattaa lenkillä olla haasteita. Putelle olisiki ihan parasta jos hänelle löytyisi koti, jossa ei ihan heti kotiovelta alkaisi vilkas liikenne ja vilinä. Uusien asioiden kohtaaminen ja kontaktin harjoittelu olisi näin huomattavasti helpompaa ja vähemmän stressaavaa, niin omistajalle kuin Putellekkin.

Varsinaista eroahdistusta Putessa ei ole havaittu, mutta yksin ollessaan on ajoittain tuhonnut tavaroitaan.

Putte on kastroitu, rokotettu, sirutettu ja rekisteröity Ruokaviraston Koirarekisteriin.

Puten luovutushinta on 700€ ja Putte sijaitsee Riihimäellä Onnentassussa.

 

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Eläinten luovuttaja on Onnentassu/Eläinten auttajat ry
  • Onnentassu on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 15494973
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top