Panu

Panu on noin 5-vuotias sekarotuinen uroskoira, rotuna ainakin amstaffia.

Luonteeltaan Panu on muuten ystävällinen ja melko rauhallinen, mutta ruokaansa ja herkkuja puolustaa. Tämä on hyvä ottaa huomioon ja tästä syystä Panua ei luovuteta lapsiperheeseen eikä perheeseen jossa on muita lemmikkejä. Panu reagoi voimakkaasti toisiin koiriin mm. lenkeillä ja loppuelämän kodilla onkin oltava hyvä fyysinen kunto voimakkaan koiran hallitsemiseen. Ihmistä kohtaan Panu ei ole ollut keskuksella lainkaan aggressiivinen ja hänet saa tarpeen tullen vaikka nostaa ja kantaa pois ahdistavista tilanteista.
Panu on perustottelevainen, hän osaa pudottaa lelut suustaan kun niin pyydetään, antaa tassua ja istua. Panua on keskuksella pesty, suuta on hammashoidon jälkeen huuhdeltu ja Panun kanssa on matkustettu autolla. Valjaiden pukeminen sujuu rauhallisesti ja hihnassakin malttaa kävellä välillä vetämättä, kunhan parhaat hajut on päästy alkuun nuuskuttelemaan läpi.

Panu rakastaa touhuta ihmisen kanssa pihalla, ja onkin erittäin leikkisä koira. Vaikka ”pallohulluutta” löytyykin, osaa Panu hienosti jättää lelun pyydettäessä. Sitä kuitenkin tulee vahtia leikkiessään, koska pallohulluuden takia se ei itse osaa lopettaa leikkiä ajoissa.

Panu on kastroitu, sirutettu, rokotettu ja rekisteröity Ruokaviraston Koirarekisteriin.

Panun luovutushinta on 550€ ja Panu sijaitsee Riihimäellä Onnentassussa.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Eläinten luovuttaja on Onnentassu/Eläinten auttajat ry
  • Onnentassu on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 15494973
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top