Mikki

Mikki poika on 2015 syntynyt reipas kaveri. Lelut saattavat saada kyytiä Mikin hampaissa, mutta muuten ei tuhoa paikkoja. Mikki antaa suorittaa hoitotoimenpiteet, kuten hampaidenharjauksen, pesut yms. melko hyvin, varsinkin jos herkkuja on motivaattorina.

Ulkoilu on tapahtunut valjaissa. Vapaana Mikkiä ei ole voinut pitää, koska ei tule käskystä luokse. Lisäksi Mikki vetää hihnassa ja on ”remmirähjä”. Uudet koirat sekä ihmiset arveluttavat Mikkiä melkolailla ja tutustuminen saattaakin viedä aikaa. Mikillä on myös ilmennyt jonkin verran resurssiagressiivisuutta, joten ihan pienten lasten perheeseen häntä ei suositella. On kyllä tullut hyvin toimeen kouluikäisen lapsen kanssa. On myös tottunut kissaan.

Mikkiä ei luovuteta kerrostaloon, koska rapun äänet aiheuttavat hänelle stressiä ja kohtaaminen rapussa tuottaa ongelmia.

Mikin luovutushinta on 400€

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top