Dino

Uutta kotia itsestään riippumattomista syistä etsii n. 3-vuotias amstaffi-pitbull-mix Dino. Dino on leikattu uros.
Edellisessä kodissa Dinolle on opetettu peruskäskyjä mm. istu, paikka, tassu. Hihnakäyttäytyminen vaatii vielä paljon harjoitusta, Dino vetää hihnassa ja on myös edellisen omistajan kertoman mukaan remmirähjä. Onnentassussa lenkkeillessä on huomattu, ettei Dino pidä polkupyöristä vaan yrittää hyökkiä niitä kohti. Tällaisessa tilanteessa oli napannut toista ulkoiluttajaa jalasta. Dino omaa myös (lähestulkoon) dinosauruksen voimat, joten narun toisessa päässä täytyy myös olla niin osaamista ja kuin lihasvoimaakin kun Dinon kanssa opetellaan paremman hihnakäytöksen saloihin.
Ihmisiin Dino on suhtautunut melko välinpitämättömästi, mutta ystävällisesti. Keskuksella ollessaan Dino on tavannut kouluikäisiä lapsia ja suhtautunut lapsiin hyvin neutraalisti. Ei ole tietoa kuinka tulee toimeen toisten koirien tai muiden eläinten kanssa.
Yksin ollessaan Dinolla ei ole ollut tapana tuhota tai möykätä, mutta sen verran ruoan perään hän on, että löytää kyllä kaikki pöydälle unohtuneet herkkupalat ja ne pistelee poskeensa. Dino on myös taitava availemaan ovia. Ei tiedossa olevia allergioita tai terveysongelmia.
Dino etsii aktiivista kotia jossa on jo kokemusta vahvatahtoisen koiran kanssa toimimisesta.
Dinon luovutushinta on 600€.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top