Sulo

Sulo on nimensä mukaisesti hellyyttävä ja suloinen 5-vuotias poikakissa. Sulo on vielä hieman ujo, mutta kuitenkin kiinnostuneen oloinen ympäröivästä maailmasta. Aikaisemmin Sulo seuraili rohkeasti hoitajan toimia ja uskalsi olla näkyvillä, viereisessä huoneessa oleva kissa kävi sähähtämässä Sulolle ovella, jonka jälkeen poika on pysytellyt enemmän piilossa. Aikaisemmin toiset kissat tuntuivat kiinnostavan Suloa, mutta tämä kohtaaminen säikäytti pojan.

Sulo ei ole vielä tehnyt lähempää kontaktia ihmiseen, vaan  on hyvin arka. Sulo etsiikin kotia, jossa olisi ymmärrystä aralle kissalle ja halua rauhassa kesyttää kissaa. Prosessi voi olla pitkä, eikä Sulosta välttämättä koskaan tule sylikissaa.

Sulo sijaitsee Riihimäellä Onnentassussa.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Eläinten luovuttaja on Onnentassu/Eläinten auttajat ry
  • Onnentassu on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 15494973
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top