Hatti ja Watti VARATTU!

Kissakaksikko Hatti ja Watti etsivät yhteistä loppuelämän kotia. Molemmat kissat ovat arviolta 3-5 vuoden ikäisiä, pitkäkarvaisia kolleja.

Terveisiä hoitajilta 22.5.2024
Watti on reipastunut hurjaa vauhtia ja osaa jo nauttia silityksistä. Ruoka-aikaan hän kirmaa luokse ja nousee takajaloilleen, jotta pääsisi nopeammin nuuskimaan hoitajan kädessä olevaa ruokapussia. Hatti seuraa reippaasti perässä, mutta ei vielä antaudu siliteltäväksi. Mistä löytyisi ihanalle ja komealle kaksikolle oma koti?

7.5.2024
Hatti ja Watti ovat eläneet ennen omassa kodissa, joten ovat tottuneet ihmiseen, mutta ovat vielä melko ujoja eivätkä tule oma-aloitteisesti hakemaan läheisyyttä.
Molempia on saanut lääkitä suoraan suuhun ruiskulla ja lähelle saa mennä, kunhan ei väkisin ala silittämään.

Tämä suloinen ja rauhallinen kaksikko toivoisi löytävänsä oman kodin lämpöön, sellaisen, jossa heitä leikitettäisiin paljon ja jossa herkut eivät lopu.

Hatti ja Watti ovat molemmat rokotettuja, sirutettuja ja kastroituja ja sijaitsevat Onnentassussa Riihimäellä.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Eläinten luovuttaja on Onnentassu/Eläinten auttajat ry
  • Onnentassu on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 15494973
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top