Kedi

Tämä hieman Muumien muurahaiskarhua tällä hetkellä olemukseltaan muistuttava kissa tuntee nimen Kedi. Kedi on 8-vuotias leikattu tyttökissa. Tällä hetkellä karva on ajettu alas takkuuntumisen vuoksi, joten uuden omistajan täytyy valmistautua säännöllisiin harjaustuokioihin, jotta turkki ei takkuunnu. Edellisen omistajan tietojen mukaan Kedi ei tosin kovasti arvosta harjailua, joten täytyy myös varautua mahdollisiin eläinlääkärikäynteihin jos takkuja täytyy ajella pois rauhoitettuna.

Kedi on ihana puskukone, jonka pörinä ja leipominen käynnistyy heti kun silittävä käsi lähestyy. Nauttii ihmisten seurasta, mutta ei ole sylikissa. Koirista Kedi ei pidä, mutta muihin kissoihin on ”entisessä elämässään” tottunut. Perusluonteeltaan kiltti ja rauhallinen, kaipaa kotia jossa saa osallistua ihmisen kanssa arjen toimiin ja juuri sopivissa määrin rauhaa ja rakkautta.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top