Gloria

Gloria on 7-vuotias saksanpaimenkoira narttu. Gloria on asunut lapsiperheessä kahden kissakaverin kanssa. Asunut omakotitalossa, ulkoillut omalla pihalla vapaana valvotusti. Gloria on kiltti ja antaa suorittaa hoitotoimenpiteet (harjaus, pesu, kynsienleikkuu) hyvin. Toisia koiria kohtaan dominoiva ja iän myötä ruvennut ärhentelemään. Osaa peruskäskyt. Lenkillä alkuinnostuksissa vetää jonkun aikaa, mutta rauhoittuu hetken päästä. Vastaantulijoita ei hauku pystyyn, mutta kiskoo kovasti, että pääsisi moikkaamaan. Varsinaisia harrastuksia ei ole ollut, mutta Glorian kanssa on hiihdetty ja pyöräilty ja Gloria nauttii uimisesta. Tottunut matkaamaan autossa takakontissa. Gloria syö viljatonta kuivanappulaa ja silloin tällöin saanut raakalihaa, viljaruoka aiheuttaa kutinaa. Glorialta poistettiin vasta huomattu nisäkasvain, joka saattaa uusiutua, eikä vielä voida olla varmoja, miten sairaus etenee. Etsinnässä loppuelämän koti, jossa ollaan varauduttu eläinlääkärikuluihi ja siihen, että aikaa ei välttämättä ole enää montaa vuotta.

 

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top