Fendi

Fendi on noin 3 vuotias hieman päälle 20kg tyttö. Rodusta ei ole täyttä varmuutta, luultavasti pitbull sekoitus.

Luonteltaan Fendi on todella seurallinen ja leikkisä. Hihnassa kulkeminen sujuu pääsääntöisesti hyvin, joidenkin vieraiden koirien ja ihmisten kohdalla tulee haukuttua, mutta namien voimalla nämäkin tilanteet ohitettu hyvin. Välillä hihnassa tulee kunnon ilohepuleita, joten taluttajan täytyy olla hereillä, ettei lähde homma ihan hanskasta.

Isoin haaste Fendin kohdalla on yksin jääminen kotiin. Yksin jäädessään pitää kovaa ääntä, hiljenee kyllä hetken päästä. Myös ovikellon ja oven avaaminen ilmoitetaan aina haukkumalla. Tästä syystä tulevan kodin olisi oltava omakotitalossa. Uuden kodin täytyy sitoutua opettelemaan yksi jäämistä.

Fendi etsii kotia ainoana lemmikkinä ja resurssitietoisuudesta johtuen aikuisesta perheestä.
Tulevalla kodilla tulisi olla kokemusta Fendin tyyppisistä roduista ja aikaa touhuilla nuoren koiran kanssa.

Fendin luovutushinta on 500€.

 

 

 

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top