Candy & Coco

Candy (ruskea) ja Coco (musta) kaverukset etsivät kotia, jonne pääsisivät yhdessä temmeltämään. Kumpikin 3-vuotiaita, leikkaamattomia naaraita. Uteliaita ja touhukkaita, ei kuitenkaan sylikaneja, joten kynsien leikkuu hieman haastavaa. Tulevat luokse ja hakemaan herkkuja, silittääkin saa. Tottuneet lapsiin (8-13.v) ja pieneen koiraan. Kotona ovat päässeet ulkoilemaan terassille, talossa kulkeneet vapaana ja häkkiä on käytetty vain vessana. Täällä keskuksella tytöillä on ollut käytössä kissan wc:t ja ovat sisäsiistejä, kunhan heinätelineen saa jykevästi wc-laatikon viereen.

Onnentassun asukkaat

  • Onnentassuun kotia etsimään päätyy eläimiä erilaisista olosuhteista. Suurin osa koirista muuttaa keskukselle pitovaikeuksien takia.
  • Kissat tulevat keskukselle useimmiten löytöeläiminä, mutta myös pitovaikeuksien vuoksi.
  • Huomioithan, että eläimet saattavat käyttäytyä kotioloissa eri tavalla kuin keskuksella, eikä useinkaan eläimien menneisyydestä ole täysin tarkkoja tietoja. Lemmikin kotiutumisessa saattaa myös vierähtää aikaa, joten uudelta kodilta vaaditaankin pitkäjänteisyyttä. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan ja saat uskollisen perheenjäsenen.
Scroll to Top