Adoptoi koira - uutta kotia etsivät koirat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista pitovaikeuksien vuoksi.

Alla kuvat koirista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata VAIN paikan päällä.

Fredi on 4-vuotias, n.30kg sekarotuinen nuorimies. Tykkää leikkiä varsinkin kepeillä. On asunut kerrostalossa ja osaa olla nätisti yksin. Ulkoilu voi olla ongelmallista, sillä vetää kovasti ja on remmirähjä, yleensä jos tulee muita uroksia vastaan. Varautunut uusia ihmisiä kohtaan. Ei ole tottunut muihin koiriin, eikä lapsiin. Hoitotoimenpiteet (pesu, harjaus, kynsien leikkuu) sujuu hyvin. Etsii omistajaa, jolla olisi aikaa ja taitoa kouluttaa hihnakäytöstä ja sosiaalistaa. Fredi on todella nopea oppimaan uusia asioita. Ei ensimmäiseksi koiraksi.

Möhkö on reilu 3-vuotias, nimensä mukaisesti suurikokoinen, energiantäyteinen, sekarotuinen poika. Möhkö on kiltti, ihmisrakas jätti, joka ei kuitenkaan ymmärrä kokoaan hyppiessään vasten. Poika viihtyy paljon ulkona, siksi etsinnässä onkin koti omakotitalosta, jossa olisi aidattu piha. Möhkö kärsii eroahdistuksesta, joka yhdistettynä taitoon avata ovet, vaatii omistajalta sitoutumista koulutukseen monissa asioissa. Hihnakäytös vaatii myös paljon harjoittelua, Möhkö valikoidusti saattaa pitää joistain koirista, mutta hihnassa pääsääntöisesti rähjää vastaantulijoille.  Hoitotoimenpiteet onnistuvat vaihtelevasti, yleensä Möhkön kärsivällisyys paikallaanoloon loppuu ennenkuin turkki on harjattu, tai kynnet leikattu.


                                                                                                                                  

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €