Adoptoi koira - uutta kotia etsivät koirat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista pitovaikeuksien vuoksi.

Alla kuvat koirista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata VAIN paikan päällä. Koirien luovutusmaksut vaihtelevat 300-700€ välillä, riippuen koiralle tehtävistä eläinlääkärin toimenpiteistä, koiran iästä ja muista koirakohtaisista seikoista.

 

JEDI  VARATTU!!

Ikä: n. 9-vuotta

Rotu: Sekarotuinen/ei tiedossa

Paino: 10kg

Skpl: Kastroitu uros

Jedi on iloinen pikku veijari, jolla vauhtia riittää, vaikka ikääkin jo on. Jedi on asunut kerrostalossa, mutta jos joutuu olemaan yksikseen, niin eroahdistusta saattaa ilmetä. Tällöin lähinnä haukkuu, ei niinkään tuhoa mitään. Jedissä on todennäköisesti jotain terrierirotua, joten tietynlaista itsepäisyyttä ja ärhäkkyyttäkin löytyy. Alusta asti onkin hyvä opettaa Jedille mikä on ja mikä ei ole sallittua, muuten hän saattaa puolustaa paikkaansa esim. sängyssä hyvinkin kärkevästi. Tästä syystä olisikin hyvä, että Jedin uudella omistajalla olisi jo valmiiksi kokemusta koirista ja kouluttamisesta. Perus luonteeltaan Jedi on kuitenkin hyvin ihmisrakas, hellyyttä ja huomiota kaipaava karvakuono.

LUNA VARATTU! EMME OTA TÄLLÄ HETKELLÄ UUSIA KODIN TARJOAJIA, USEITA JO JONOSSA!!

Ikä: 1.5-vuotias

Rotu: Pitkäkarvainen Collie

Paino: 17kg

Skpl: Narttu

Luna on hieman varautunut ja arahko, mutta ajan kanssa, kun käydään tutuiksi, niin rohkeuttakin tulee lisää. Luna on asustellut toisen koiran kanssa, mutta muista lemmikeistä hänellä ei ole kokemusta. Hän on tottunut myös kouluikäisiin lapsiin. Peruskäskyt ovat hallussa ja hihnassakin kulkee hienosti. Luna ei ole remmiräyhä, mutta muut kulkijat saattavat hieman jännittää, tällöin Lunan mielestä onkin turvallisinta jäädä paikoilleen ja odottaa että vastaantulija on mennyt ohi. Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuvat hienosti. Toiveena olisi rauhallinen koti, jossa Luna voisi kerätä luottamusta omiin ihmisiin ja saada lisää rohkeutta. Aktiivinen kodin tulisi myöskin olla ja jokin yhteinen harrastuskin voisi Lunan mielestä olla kiva. Sillä kunhan alun arkuus karisee, niin Luna on vilkas ja aktiivinen tyttö.

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etsiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19 PERUTTU TOISTAISEKSI! 

Eläimiin tutustumiset toistaiseksi ajanvarauksella, puhelimitse tai sähköpostilla!

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €