Adoptoi koira - uutta kotia etsivät koirat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista pitovaikeuksien vuoksi.

Alla kuvat koirista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata VAIN paikan päällä.

FREDI VARATTU

Ikä: s.21.6.2015

Rotu: sekarotuinen/ei tiedossa

Paino: 27kg

Skpl: kastroitu uros

Fredi on asunut yhden ihmisen koirana kerrostalossa ja osaa olla nätisti yksin. Fredi on äärimmäisen fiksu ja oppii todella nopeasti uusia asioita. Ulkoillessa Fredi useimmiten vetää alkuun, mutta rauhoittuu pian, on jossain määrin hieman remmirähjä. Satunnaisesti varautunut uusia ihmisiä kohtaan. Ei tule toimeen muiden koirien kanssa, kissoista tai muista lemmikeistä ei kokemuksia. Hoitotoimenpiteet (pesu, harjaus, kynsien leikkuu) sujuu hyvin. Fredi etsii varmaa omistajaa, jolla olisi aikaa ja taitoa kouluttaa hihnakäytöstä ja sosiaalistaa poikaa. Fredi on todella nopea oppimaan uusia asioita. Ei ensimmäiseksi koiraksi, eikä perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

MÖHKÖ

Ikä: s.5.12.2016

Rotu: sekarotuinen/pyreneittenkoira, saksanpaimenkoira, etelävenäjänkoira

Paino: 37kg

Skpl: kastroitu uros

Möhkö on kiltti, ihmisrakas jätti ja oikea halinalle, joka pyrkiikin koostaan huolimatta pomppaamaan syliin. Pienten lasten kanssa käyttäytyy kiltisti. Poika viihtyy paljon ulkona, siksi etsinnässä onkin koti omakotitalosta, jossa olisi aidattu piha tai ulkotarha. Möhkö on mestari karkuri, joten uudessa kodissa tulee olla lukot ja systeemit kunnossa. Möhkö kärsii eroahdistuksesta, joka yhdistettynä taitoon avata ovet, vaatii omistajalta sitoutumista koulutukseen monissa asioissa. Eroahdistuksen vuoksi ei myydä kerrostaloon, rivitaloon jne. missä on seinänaapureita. Hihnakäytös vaatii myös paljon harjoittelua, Möhkö valikoidusti saattaa pitää joistain koirista, mutta hihnassa pääsääntöisesti rähjää vastaantulijoille. Turkki on pitkä ja paksu, vaatii säännöllistä harjausta. Hoitotoimenpiteet onnistuvat vaihtelevasti, yleensä Möhkön kärsivällisyys paikallaanoloon loppuu ennenkuin turkki on harjattu, tai kynnet leikattu.

MAESTRO

Ikä: Syntynyt arviolta 2017

Rotu: Sekarotuinen/ei tiedossa

Paino: 39kg

Skpl: Kastroitu uros

"Masa" on tuntemattomia kohtaan varautunut, oman tilansa ja oman ihmisensä tietävä poika. Alkuhaukunnan ja -örinän jälkeen tunkee namien perässä syliin tai ainakin kainaloon. Maestro etsii kotia, jossa sitoudutaan kotikoiran tapojen kouluttamiseen. Poika ei ole tottunut hoitotoimenpiteisiin, mutta ajan kanssa antaa varmasti oman ihmisensä esimerkiksi kynsienleikkuun hoitaa. Hihnakäytös vaatii myös paljon harjoittelua ja alkuun hauista.

Beggy

Ikä: Syntynyt arviolta 2017

Rotu: Sekarotuinen/ei tiedossa

Paino: 40 kg

Skpl: Steriloitu naaras

Beggy on kovin kiltti, avoin hössöttäjä, joka on ainakin joissain määrin tottunut toisiin koiriin ja kissoihin. Tyttö osaa kulkea suht nätisti valjaissa, mutta saattaa saada leikkihepuleita kesken kaiken. Beggy tarvitsee johdonmukaisen omistajan, joka on valmis kouluttamaan koiraa lempeällä kädellä, sillä Beggy ei aina tiedä mitä siltä odotetaan ja silloin tyttö käy maahan. Beggyn innokkuuden ja koon huomioon ottaen, sitä ei suositella pienten lasten kanssa, sillä hyppiessään saa nurin isommakin ihmisen.

Nipsu

Ikä: n. 10 v

Rotu: Terrieri

Paino: n. 4 kg

Skpl: Kastroitu uros

Nipsu etsii rauhallista kotia, jossa voisi viettää eläkepäiviään. Iästään ja jo hieman huonoista jaloistaan huolimatta, Nipsu on reipas ja iloinen kaveri. Nipsulle on tehty mittava hammasremontti, jonka jälkeen hampaita jäi suuhun vain muutama. Tämä ei Nipsua tunnu haittaavan, kunhan ruoka on pehmeää ja helppoa syödä, ja ruoka kyllä tuntuukin Nipsulle maistuvan. Nipsu on tottunut kissoihin ja tuntuu tulevan toimeen myös omankokoistensa, rauhallisten koirien kanssa.

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19 PERUTTU TOISTAISEKSI!!

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €