Adoptoi koira - uutta kotia etsivät koirat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat koirista jotka etsivät uutta kotia. Kuvaa klikkaamalla saat koirasta lisätietoja, eläimiä voi varata vain paikan päällä.

Hertta on 25.9.2013 syntynyt unkarinvizsla kaukkari-mix. Painoa tällä tytöllä on n. 43kg.  Tämä tyttö rakastaa ihmisiä ja nauttii kun saa huomiota. Hertta syö tällä hetkellä vehnätöntä nappulaa ja saa myös raakaruokaa. Keitetyt kananmunat on Hertan suurinta herkkua. Hertta tulee kyllä joidenkin koirien kanssa toimeen, mutta ei dominoivien narttujen. Hertta kävelee hihnassa hyvin, mutta jos näkee jäniksen tai fasaanin niin silloin nykäisee niitä kohti. Tämä tyttö on mukavuudenhaluinen, jos ulkona sataa vettä niin Hertta jää mielummin sisälle.

Aatu on todella energinen ja aktivointia kaipaava n. 2-vuotias sekarotuinen poika. Aatu ei ole täysin sisäsiisti. Rakastaa ihmisiä ja kaipaa paljon seuraa ja huomiota joten yksinolo on Aatulle vaikeaa. Hihnakäytöksessä Aatu tarvii vielä kouluttamista mutta juoksulenkit sujuu hyvin.

Pieni terrieri tyttö koira, n.8kg ja säkä n.40cm. Etsii kotia ainoana lemmikkinä rivi-tai omakotitalosta.

Tämä tyttö on ketterä, energinen ,kiltti ja rakastaisi jos pääsisi paljon metsälenkeille. Ei ole täysin sisäsiisti.

Vili on sekarotuinen ja on syntynyt 1.8.2009. Vili haluaa muuttaa omakotitaloon koska saattaa haukkua ja viihtyy paljon ulkona. Vili on tottunut lapsiin 5-vuotiaista ylöspäin. Tämä poika painaa n. 38 kg. Vili ei tykkää pesusta eikä kynsienleikkauksesta.            (Kynsienleikkaus on suoritettu aina eläinlääkärillä.) Vili on kiltti mutta vahvatahtoinen ja saattaa koittaa komentaa esim. haukkumalla. Vili osaa istua ja antaa tassua.

Poppi tyttö on s. 27.2.2017 ja on sekarotuinen reilu 1 kg painoinen . Poppi haluaa muuttaa perheeseen jossa ei ole lapsia eikä muita koiria. Poppi on arka mutta leimaantuu helposti. Poppi saattaa haukkua paljon jännittävissä tilanteissa. Poppi ei ole täysin sisäsiisti. Autossa Poppi matkustaa hyvin joko omassa häkissä tai omassa pedissä.

                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Eläinten turvasirutuksia tehdään aina maanantaisin ja torstaisin 15-19 välisenä aikana, voit tulla ilmoittamatta ja aikaa varaamatta. Muina aikoina sirutukset tehdään sopimuksen mukaan. Hinta 25 €