Adoptoi koira - uutta kotia etsivät koirat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat koirista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata VAIN paikan päällä.

Fredi on 4-vuotias sekarotuinen nuorimies. Tykkää leikkiä varsinkin kepeillä. On asunut kerrostalossa ja osaa olla nätisti yksin. Ulkoilu on ongelmallista, sillä vetää kovasti ja on remmirähjä, yleensä jos tulee muita uroksia vastaan. Varautunut uusia ihmisiä kohtaan. Ei ole tottunut muihin koiriin, eikä lapsiin. Hoitotoimenpiteet (pesu, harjaus, kynsien leikkuu) sujuu hyvin. Etsii omistajaa, jolla olisi aikaa ja taitoa kouluttaa hihnakäytöstä ja sosiaalistaa. Fredi on nopea oppimaan.

VARATTU! Möhkö on 3-vuotias sekarotuinen poika, rotuina: pyreneittenkoira, saksanpaimenkoira, etelävenäjänkoira. Möhkö on lempeä jättiläinen, mutta ei mikään sohvaperuna. Kaipaa omistajalta paljon aikaa, koulutusta ja aktiviteettejä, sillä energiaa ja nokkeluutta ei puutu. Turkkia harjattava säännöllisesti. Möhkö on nopea oppimaan ja mestarikarkuri, ovet osaa avata. Yksinolo ei ole mieluisaa ja tällöin haukkuu ja rettelöi. Paras paikka Möhkölle on koiraturvallisessa omakotitalossa. Tottunut lapsiin ja muihin koiriin.


                                                                                                                                  

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €