Adoptoi koira - uutta kotia etsivät koirat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista tulleita pitovaikeuslemmikkejä.

Alla kuvat koirista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata vain paikan päällä.

Vili on sekarotuinen ja on syntynyt 1.8.2009. Vili haluaa muuttaa omakotitaloon koska saattaa haukkua ja viihtyy paljon ulkona. Vili on tottunut lapsiin 5-vuotiaista ylöspäin. Tämä poika painaa n. 38 kg. Vili ei tykkää pesusta eikä kynsienleikkauksesta.            (Kynsienleikkaus on suoritettu aina eläinlääkärillä.) Vili on kiltti mutta vahvatahtoinen ja saattaa koittaa komentaa esim. haukkumalla. Vili osaa istua ja antaa tassua.

Noin 3 vuotias saksanpaimenkoiramix-uros etsii kärsivällistä kotia, jossa on valmiudet kouluttaa ja harrastaa energisen koiran kanssa.

Aron on 4-vuotias sekarotuinen poika. Aronilla on erittäin paljon energiaa. Kulkee hihnassa nätisti mutta VASTA kun on ensin purkanut kunnolla energiaa. Tulee toimeen toisten koirien kanssa. Viihtyy paljon ulkona ja rakastaa uimista. Voi varastaa pöydältä ruokaa. Tietää käskyt : Istu, maahan, tassu, jätä, odota, ole hyvä.  Aronilla on erikoisruokavalio syönyt Royal canin hypoallergic- naksuja tai Brit care sensitive nappulaa. Muista nappuloista tullut vatsaoireita ja turkki mennyt huonoksi.

Hertta on 2013 syntynyt unkarinvizslan ja kaukasiankoiran sekoitus. Hertalla on erikoisruokavalio, koska Hertalla on ollut useita korvatulehduksia, jotka on ruokavalion avulla saatu kuriin. Osaa kulkea nätisti hihnassa, mutta saattaa innostua jos näkee esim. kissan. Tulee toimeen joidenkin isojen koirien kanssa, mutta pikkukoiria jahtaa. Vieraiden kanssa ei ongelmaa, Hertta tykkää antaa lapsille pusuja ja pompata aikuisten syliin. Osaa olla nätisti yksin kotona. Antaa leikata kynnet ja harjata turkkia. Hertta on kaikin puolin hurmaava neiti.


                                                                                                                                  

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €