Adoptoi koira - uutta kotia etsivät koirat

Onnentassun kautta uutta kotia etsivät eläimet ovat joko tulleet meille alunperin löytöeläimenä tai kodeista pitovaikeuksien vuoksi.

Alla kuvat koirista jotka etsivät uutta kotia. Eläimiä voi varata VAIN paikan päällä.

FREDI

Ikä: s.21.6.2015

Rotu: sekarotuinen/ei tiedossa

Paino: 27kg

Skpl: kastroitu uros

Fredi on asunut yhden ihmisen koirana kerrostalossa ja osaa olla nätisti yksin. Ulkoilu voi olla ongelmallista, sillä vetää kovasti ja on jossain määrin remmirähjääjä. Satunnaisesti varautunut uusia ihmisiä kohtaan. Keskuksella on nähnyt pienempiäkin lapsia ja käyttäytynyt nätisti. Ei tule toimeen muiden koirien kanssa, kissoista tai muista lemmikeistä ei kokemuksia. Hoitotoimenpiteet (pesu, harjaus, kynsien leikkuu) sujuu hyvin. Fredi etsii varmaa omistajaa, jolla olisi aikaa ja taitoa kouluttaa hihnakäytöstä ja sosiaalistaa poikaa. Fredi on todella nopea oppimaan uusia asioita. Ei ensimmäiseksi koiraksi.

MÖHKÖ

Ikä: s.5.12.2016

Rotu: sekarotuinen/pyreneittenkoira, saksanpaimenkoira, etelävenäjänkoira

Paino: 37kg

Skpl: kastroitu uros

Möhkö on kiltti, ihmisrakas jätti ja oikea halinalle, joka pyrkiikin koostaan huolimatta pomppaamaan syliin. Pienten lasten kanssa käyttäytyy kiltisti. Poika viihtyy paljon ulkona, siksi etsinnässä onkin koti omakotitalosta, jossa olisi aidattu piha tai ulkotarha. Möhkö on mestari karkuri, joten uudessa kodissa tulee olla lukot ja systeemit kunnossa. Möhkö kärsii eroahdistuksesta, joka yhdistettynä taitoon avata ovet, vaatii omistajalta sitoutumista koulutukseen monissa asioissa. Eroahdistuksen vuoksi ei myydä kerrostaloon, rivitaloon jne. missä on seinänaapureita. Hihnakäytös vaatii myös paljon harjoittelua, Möhkö valikoidusti saattaa pitää joistain koirista, mutta hihnassa pääsääntöisesti rähjää vastaantulijoille. Turkki on pitkä ja paksu, vaatii säännöllistä harjausta. Hoitotoimenpiteet onnistuvat vaihtelevasti, yleensä Möhkön kärsivällisyys paikallaanoloon loppuu ennenkuin turkki on harjattu, tai kynnet leikattu.

PAPI

Ikä: s.15.12.2018

Rotu: sekarotuinen/ei tiedossa

Paino: 25kg

Skpl: Kastroitu uros

Papi on energinen teinipoika ja etsii aktiivista kotia. Papi on tottunut lapsiin ja rakastaa toisten koirien kanssa leikkimistä. Ei tietoa miten suhtautuu kissoihin. Papi ei voi muuttaa kerrostaloon, rivitaloon jne. eroahdistuksen vuoksi, poika haukkuu ja ulvoo yksin jäädessään ainakin jonkin aikaa lähdöstä. Ilmaisee muutenkin mielipiteitään erilaisin ääntelyin ja on kovin puhelias. Nuoren koiran lailla Papi hyppii ja riiviöi, välillä saattaa tavaroita hävitä pöydiltä ja räjähdellä pojan yksin ollessa. Kulkee hihnassa suht hyvin, saattaa kuitenkin innostua esim. muista koirista ja vetää. Uudella omistajalla tulee olla intoa nuoren koiran koulutukselle.


                                                                                                                                  

Löytöeläinasiat

Löyteläinasioissa palvelemme klo 7-11 ja 15-19, vuoden jokaisena päivänä.
Aukioloaikojemme ulkopuolella ota tarvittaessa yhteys hätäkeskukseen

Adoptoisitko eläimen?

Uutta kotia etisiviin eläimiin voi tulla tutustumaan maanantaisin ja torstaisin klo 15-19 PERUTTU TOISTAISEKSI!!

Turvasirutukset

Sirutuksia tehdään sovittaessa ja ajanvarauksella. Hinta 25 €