Yhdistys

Eläinten Auttajat ry on perustettu 1994. Jäsenmäärämme on karvaa vajaat 200. Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita eläinrakkaaseen joukkoomme. Yhdistys omistaa ja ylläpitää vuonna 2006 rakennettua eläinsuojelukeskus ja -hoitola Onnentassua Riihimäellä. Yhdistyksemme jäseneksi voit liittyä Seyn nettisivujen kautta. Muista valita listasta Eläinten Auttajat ry.

Toimintamme keskeisiä periaatteita ovat:

• Neuvonta ja valistus
  • Toimialueen löytöeläinten ja viranomaisten huostaanottamien eläinten hoito ja uudelleen sijoitus
  • Eläinten huonoon hoitoon puuttuminen, ilmoitukset viranomaisille
  • Mahdollisuuksien mukaan lemmikkien uudelleensijoitus pitovaikeuksien takia
  • Eläinsuojelullisista syistä lopetettavien eläinten inhimillinen käsittely ja nopea lopetus

Toimintamme rahoitus perustuu yhdistyksen omaan varainhankintaan. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Tulemme vaikkapa buffetin pitäjiksi erilaisiin tilaisuuksiin. Teemme Turvasirutuksia lemmikeille.

Auttaisitko meitä?

On monta tapaa auttaa:

• liity jäseneksi
  • tule vapaaehtoiseksi
  • ota keräyslippaamme työpaikallesi tai liikkeeseesi
  • järjestä tapahtuma hyväksemme, match show, musiikkitapahtuma tms. tiloissamme tai muualla
  • ohjaa synttärisi tai muun merkkipäiväsi kukkarahat eläinten hyväksi
  • sponsoroi mikrosiru Turvasiru-aktivointikoodin kera sitä tarvitsevalle
  • sponsoroi sterilointi/ kastrointi kissalle

Kaikki saamamme avustukset tulevat tarpeeseen, eläinten hyväksi. Yhdistykselle lahjoitettu raha ei katoa hallintokuluihin vaan menee suoraan eläinten hyvinvointiin. Muistathan että vuoden jokaisena päivänä joku kaipaa omaa kotia, rapsuttajaa, hellijää, elämänkumppania. Pienikin apu on suuri apu kodittomalle eläimelle. Auta mahdollisuuksiesi rajoissa ja kanna kortesi kekoon. Tapoja on monia. Yhdistyksemme tarvitsee jatkuvasti aktiivisia auttajia ja osaajia.

Tervetuloa mukaan toimintaan!